СК «Дніпро-1» – «Динамо»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 2-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро-1». 31 березня. 12:00.

Арбітриня — Вероніка Васильченко (Донецька область), асистентки арбітрині — Діана Олійник (Черкаська область), Анастасія Резнік (Київська область). Четверта арбітриня — Людмила Тельбух (Дніпро)

Спостерігач арбітражу — Сергій Скрипак (Київська область)

Делегат УАФ – Ярослав Дерев’янко (Дніпро)

Матч жіночої команди «Дніпра-1» та київських динамівок завершує програму 2-го туру 2-го етапу чемпіонату України у вищій лізі. Зустрічаються лідери другої шістки, які за своїми амбіціями, звісно, дуже бажали б зараз грати у чільному секстеті. Суперниць розділяє лише одне очко, і при цьому кожен з них має нагоду відірватися від вінницького клубу «ЕМС-Поділля», який свій матч у поточному турі програв зміцнілим за зиму «Пантерам». Дніпрянок та киянок об’єднує також те, що у минулому турі вони здобули непрості мінімальні перемоги над «Маріуполем» та «Пантерами» (2:1 та 3:2 відповідно).

Зазначимо, що на цьому тижні наша команда отримала кадрове підсилення в особі 19-річної захисниці Дар’ї Борисюк, яка була орендована у «Колоса». Попри юний вік, вона вже має чималий досвід гри у вищій лізі (53 матчі) та юнацьких збірних України.

Нагадаємо, що під час першого етапу «Дніпро-1» переміг «Динамо» на виїзді 1:0, завдяки голу Ілони Новосельської. Здолали восени наші дівчата динамівок і у рамках Кубка України (також у гостях) – 2:0. Тут голи забивали Наталія Аілінкій та Валентина Тараканова. А в минулому чемпіонаті суперниці обмінялись виїзними перемогами з однаковим рахунком 2:0. Гравчиням Олени Кудзієвої звитягу принесли влучні удари згадуваної Новосельської та Вікторії Бєлік.

Пряма трансляція матчу жіночого чемпіонату СК «Дніпро-1» – «Динамо» планується на нашому сайті.