СК «Дніпро-1» – «Пантери» (Умань)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 10-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро-1». 25 травня. 12:00.

Арбітриня — Анастасія Супоніна, асистентки арбітрині — Анна Галян, Марина Матковська (усі – Хмельницький). Четвертий арбітр — Артем Очкуренко (Нікополь)

Спостерігач арбітражу — Микола Зайцев (Нікополь)

В завершальному турі жіночого чемпіонату наступить розв’язка у заочній боротьбі «Дніпра-1» та «Динамо» за лідерство у другій шістці команд вищої ліги. Наразі наші дівчата випереджають столичних гравчинь на два очки, і підопічних Олени Кудзієвої влаштує нічия у домашній зустрічі з «Пантерами», оскільки вони мають перевагу в особистих матчах з «Динамо».

Уманська команда посідає 4 місце у другій шістці і буде змушена незабаром зіграти перехідні матчі з «Минаєм» за право залишитися на наступний сезон у вищій лізі. Результати команди в останніх матчах відповідають її турнірному становищу: впевнені перемоги над двома аутсайдерами «Вересом» й «Маріуполем» та мінімальні поразки від лідерів.

«Дніпро-1» у поєдинках поточного чемпіонату двічі переміг «Пантер»: 3:2 вдома та 2:1 на виїзді. Загалом в чемпіонаті України суперниці зустрічалися 9 разів і здобули по 4 перемоги; ще одна зустріч завершилася внічию.

Пряма трансляція матчу «Дніпро-1» – «Пантери» відбудеться на YouTube-каналі нашого клубу.