СК «Дніпро-1» – «Чорноморець» (Одеса)

Чемпіонат юнацьких команд. 15-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 26 листопада. 12:00

Арбітр — Іван Сухенко (Кременчук), асистенти арбітра — Олександр Буток (Суми), Марія Маринець (Житомир). Четвертий арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу: Костянтин Труханов (Харків)

Юнаки «Дніпра-1» завершують перше коло свого чемпіонату домашнім матчем проти представника щільної групи аутсайдерів. «Чорноморець» деякий час йшов навіть останнім, але восени дещо виправив турнірне становище. Утім, за останні майже два місяці одесити виграли лише один матч з чотирьох. Годі й казати, що наша команда, яка впевнено входить до квартету лідерів, підходить до зустрічі у ранзі фаворита.

Цікаво, що у 13-ти матчах за участі одеситів було забито лише 27 голів. “Чорноморець” має дуже надійну оборону (18 пропущених м’ячів) – менше пропустив лише квартет лідерів, але при цьому й найгіршу атаку ліги (9 голів).

Історія протистоянь юнаків «Дніпра-1» та «Чорноморця» триває два сезони. З чотирьох матчів наша команда виграла половину (одна перемога була технічною через участь у матчі гравця, який не мав на це права), програла один, і ще в одному випадку зафіксували нічию. Загальна різниця голів 7:3 на користь спортклубівців.

Пряма трансляція чергового поєдинку СК «Дніпро-1» та «Чорноморця» у чемпіонаті U-19 планується на нашому сайті.