СК Дніпро-1 – Динамо

Чемпіонат юнацьких команд. 17-й тур. Львів. Стадіон «Сокіл». 10 березня. 12:00

Арбітр: Артем Трач (Тернопіль). Асистенти арбітра: Павло Кравчук, Роман Фредина (обидва – Львів). Четвертий арбітр: Тарас Козак (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)

Матчем з «Динамо» юнацький склад «Дніпра-1» завтра відкриє ігрову програму 17-го туру чемпіонату. Кияни йдуть наразі другими і входять до трійки команд, які, вочевидь, і розіграють чемпіонство. Динамівці програли лише один матч із проведених 16-ти, маючи переможну серію з п’яти ігор. 2023 рік вони почали із непростої звитяги 2:1 над «Інгульцем».

«Дніпро-1», нагадаємо, взимку значно оновився, у тому числі, відбулася зміна тренера. У стартовому весняному матчі наша команда у хорошому стилі переграла на виїзді «Олександрію» 1:0.

В першому колі «Динамо» перемогло спортклубівців 2:0, забивши лише в останню чверть години гри. При цьому наша команда продемонструвала тоді добру гру та могла розраховувати на позитивний результат, але не скористалася своїми шансами.

Матч юнацького чемпіонату «Дніпро-1» – «Динамо» відбудеться 10 березня о 12 годині. На нашому сайті планується пряма трансляція.