СК «Дніпро-1» – «Динамо» (Київ)

Чемпіонат юнацьких команд. 26-й тур. Віта-Литовська. НТБ «Динамо». 26 квітня. 13:00

Арбітр — Кирило Терновий (Харків), асистенти арбітра — Олександр Брикун (Харків), Данило Руденко (Кременчук). Четвертий арбітр — Максим Скрипник (Київська область)

Спостерігач арбітражу: Сергій Дзюба (Хмельницький)

Зустріч юнацьких команд “Дніпра-1” та “Динамо” було вирішено провести на базі столичного клубу, але номінальними господарями поля залишилися спортклубівці. Наша команда після низки зустрічей із суперниками з нижньої частини таблиці має пройти випробування лідером чемпіонату, який водночас є найбільш результативним з-поміж усіх учасників (72 голи у 25 матчах). Цікаво, що вперше “Динамо” залишило поле без голів якраз в останньому турі: нічия з “Поліссям” перервала 8-матчеву переможну серію киян, але водночас продовжила 13-матчеву серію без поразок.

У першому колі динамівці були сильнішими 2:0. Загалом же суперники у юнацькому чемпіонаті провели між собою 7 зустрічей, в яких було зафіксовано 2 нічиї та 5 перемог “Динамо”.

Завдання нашої команди перед завтрашнім матчей ускладнює відсутність через дискваліфікації одразу трьох футболістів: захисників Данила Гаражі й Арсенія Коваля та форварда Мирона Гребенюка.

Фото – ФК Динамо

Пряма трансляція матчу буде доступною у плеєрі: