СК «Дніпро-1» – «Колос»

Чемпіонат юнацьких команд. 27-й тур. Моршин. «Медик». 18 травня. 12:00

Арбітр — Андрій Гординський (Вінниця), асистенти арбітра — Андрій Касаткін, Сергій Рущак (обидва – Ужгород). Четвертий арбітр — Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу — Євген Геренда (Калуш)

Вирвавши перемогу в минулому турі в «Минаю», юнаки «Дніпра-1» отримали шанс поборотися за місце у чільній п’ятірці. За чотири матчі до завершення чемпіонату відстань від цієї позиції скоротилася до 6-ти очок, і саме проти поточної п’ятої команди першості спортклубівці зіграють завтра. Зазначимо, що «Колос» перед поразкою в останньому матчі від «Олександрії» (1:2), мав безпрограшну серію з чотирьох ігор (2 нічиї вдома та 2 перемоги на виїзді).

В першому колі наші юнаки поступилися на виїзді 1:3 (голом відзначився Сергій Лебедєв). Загалом юнацькі команди цих клубів зустрічалися 5 разів: дві перемоги «Дніпра-1» та три звитяги «Колоса» за загальної різниці голів 11:8 на користь нашої команди.

На жаль, у завтрашньому матчі спортклубівці змушені будуть зіграти без свого кращого бомбардира (10 голів) Раміка Гаджиєва, який дискваліфікований через перебір жовтих карток. У «Колоса» за тієї ж причини не вийде на поле захисник Олексій Безручук.

Матч юнацького чемпіонату СК «Дніпро-1» – «Колос» розпочнеться 18 травня о 12 годині. Наш сайт планує пряму трансляцію гри.