СК «Дніпро-1» – «Олександрія»

Чемпіонат юнацьких команд. 13-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 05 листопада. 12:00

Арбітр — Владислав Ващенко (Житомир), асистенти арбітра — Данило Руденко (Кременчук), Олександр Брикун (Харків). Четвертий арбітр — Андрій Зайцев (Донецька обл.)

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарєв (Слов’янськ)

Через без одного дня місяць юнаки «Дніпра-1» повертаються до рідних стін бази, де прийматимуть «Олександрію». За цей час підопічні Імада Ашура провели три виїзні поєдинки, в яких здобули 6 очок, і залишились у групі команд-претенденток на найвищі місця. До речі, після рокіровки нагорі таблиці «Динамо» та «Шахтаря» наша команда має шанси впритул наблизитись на 1-ї сходинки.

Але для цього потрібно перемагати «Олександрію», яка є важким суперником. Підопічні екс-керманича спортклубівських юнаків Віктора Біцюри наразі йдуть шостими і мають велику мотивацію перервати невдалу 6-матчеву безвиграшну серію, протягом якої вони взяли лише 3 очки. Востаннє «Олександрія» вигравала аж 1 вересня.

Між собою «Дніпро-1» та «Олександрія» на юнацькому рівні зустрічалися 7 разів. Двічі наша команда перемагала, двічі програвала, і три матчі завершилися внічию. Загальна різниця голів – 6:6. Бачимо абсолютний паритет, але є нюанс: в останніх чотирьох іграх спортклубівці не програвали.

Додамо що завтра через дискваліфікацію не зможе зіграти захисник «Дніпра-1» Максим Терещенко.

Пряма трансляція матчу чемпіонату U-19 СК «Дніпро-1» – «Олександрія» буде доступна на YouTube-каналі нашого клубу.