«Чорноморець» (Одеса) – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат U-19. 30-й тур. ОдесаСОК «Люстдорф». 24 травня. 13:00

Арбітр — Олексій Гаркуша (Житомир), асистенти арбітра — Дмитро Докучай, Максим Мельниченко (обидва – Київська область). Четвертий арбітр — Віталій Соловйов (Одеса)

Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса)

Юнаки «Дніпра-1», завершуючи чемпіонат U-19 виїзним матчем в Одесі, мають усі шанси зберегти за собою третю сходинку у турнірній таблиці та здобути бронзові нагороди. Для цього їм потрібно зіграти не гірше, ніж свій матч проведе найближчий переслідувач «Полісся», що відстає на одне очко.

«Чорноморець», який прийматиме нашу команду, посідає 14 місце і вже не змінить його за будь-якого результату: одеситів від сусідніх сходинок у таблиці симетрично відділяють по 4 очки. Одесити навесні перемагали лише двічі («Ворсклу» – 2:0 та «Металіст 1925» – 5:0), в останньому турі поступившись на виїзді «Руху» 2:3.

У першому колі «Дніпро-1» здобув над «моряками» впевнену домашню перемогу 3:0. А загалом на юнацькому рівні клуби зустрічались 5 разів. Тричі перемагала наша команда, причому в усіх випадках з рахунком 3:0 (один виграш був технічним); одного разу – «Чорноморець», ще один матч завершився внічию. Загальна різниця голів 10:3 на користь «Дніпра-1».

Додамо, що у завтрашній зустрічі одесити не зможуть розраховувати на двох основних півзахисників Олександра Пшеничнюка, Богдана Мельника та форварда Олександра Євдокименка. Усі вони дискваліфіковані через перебір жовтих карток.