«Шахтар» (Донецьк) – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 14-й тур. Щасливе. «Арсенал-Арена». 12 листопада. 12:00

Арбітр — Микола Шевель (Київська область), асистенти арбітра — Володимир Асмаковець (Чернігів), Костянтин Ожийов (Суми). Четвертий арбітр — Антон Андрусяк (Суми)

Спостерігач арбітражу: Олег Плужник (Харків)

Як і основний склад, юнаки «Дніпра-1» після 13-ти турів свого чемпіонату розділяють 1 місце. І так само в черговому турі гратимуть на виїзді проти потенційного лідера – донецького «Шахтаря». Протягом минулої турнірної дистанції підопічні Імада Ашура впевнено додали майже всіх суперників, що перебувають нижче у турнірній таблиці, поступившись лише двом конкурентам у виїзних матчах: «Руху» та «Динамо». «Шахтар» так само має у пасиві лише дві поразки: від «Зорі» та «Динамо» (в останньому турі).

Програш динамівцям мав для юних «гірників» і наслідки, що розповсюджуються на завтрашній матч проти нашої команди. Через дискваліфікацію не зіграють основні захисники Микола Огарков та Данило Удод. Та ж причина не дозволить перебувати на тренерській лаві тренеру Олексію Бєліку. Спортклубівцям же через перебір жовтих карток не допоможе Олексій Плічко.

Статистика попередніх зустрічей двох клубів на рівні чемпіонату U-19 повністю на боці «Шахтаря», який виграв усі 7 матчів.

Матч за лідерство у юнацькій першості відбудеться за декілька годин до зустрічі основних складів, щоправда, в іншому місті. Пряма трансляція буде доступною у розташованому тут плеєрі