СК «Дніпро-1» – «Зоря» (Луганськ)

Чемпіонат юнацьких команд. 23-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро-1». 8 квітня. 12:00

Арбітр — Богдан Черницький (Полтава), асистенти арбітра — Олексій Кравченко (Кропивницький), Данило Руденко (Кременчук). Четвертий арбітр — Андрій Зайцев (Донецька область)

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарєв (Слов’янськ)

Величезні проблеми зі складом тижневої давнини призвели то того, що 7-матчева безпрограшна серія спортклубівських юнаків була перервана у виїзній зустрічі з «Колосом». Утім, кожна така гра є дуже корисним уроком для вже наступної групи футболістів, які поступово входять зараз до складу «Дніпра-1» U-19. І лише таким чином вони можуть досягти прогресу, подібного до тих, хто цієї зими перейшов вже до першої команди.

Тим не менш, наша команда залишається на 3-й сходинці і у найближчому матчі прийматиме «Зорю», що перебуває у другій частині таблиці. Певне турнірне падіння луганців спричинило те, що вони навесні з 5-ти матчів виграли лише один. Причому в останньому турі несподівано зазнали великої домашньої поразки 1:4 від «Металіста 1925».

У першому колі «Дніпро-1» впевнено переміг «Зорю» 3:0 – дублем відзначився тоді Даніель Ківінда, ще один гол на рахунку Данила Хана. Загалом же в чемпіонаті U-19 суперники зустрічались 7 разів, і всі матчі виходили результативними (не менше трьох голів). «Дніпро-1» перемагав тричі (в усіх випадках з великим рахунком), «Зоря» – 4 рази. Загальна різниця голів 16:14 на користь нашої команди.

Пряма трансляція матчу юнацьких команд «Дніпро-1» – «Зоря» планується на нашому сайті.