У п’ятницю, 30 серпня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч шостого туру чемпіонату країни в УПЛ серед команд U-21. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане ковалівський «Колос». Поєдинок відбудеться на клубній базі у Придніпровську і розпочнеться о 16 годині. На нашому сайті запланована пряма трансляція матчу.

Молодіжний склад ковалівського «Колосу», як і спортклубівців, тільки у цьому сезоні дебютував на рівні УПЛ. Ковалівці почали чемпіонат з гучної перемоги над «Маріуполем» – 4:1, але після цього зазнали три поразки поспіль – від «Зорі» (1:2), «Десни» (0:4) і «Ворскли» (1:2). Таким чином, зараз «Колос» має в своєму активі три очки і розташувався на передостанньому, 10-му місці в турнірній таблиці. Відзначимо, що в цих поєдинках в складі молодіжки «Колоса» брали участь добре відомі дніпровськім вболівальникам виконавці – вихованець дніпровської Академії Арсентій Дорошенко (всі 4 гри), орендований у спортклубівців Олег Кожушко (3 матчі) та колишній гравець СК «Дніпро-1» Каміль Хучбаров (1 матч). Щоправда, Дорошенко вже відправився в оренду до хмельницького “Поділля”.

Дніпряни також не дуже впевнено розпочали чемпіонат U-21, маючи в своєму активі 4 очки після чотирьох матчів і сьоме місце в таблиці. Нагадаємо, що у поточному чемпіонаті спортклубівці виграли в гостях у «Зорі» (2:1), після чого двічі поступилися – «Десні» (0:3) і «Ворсклі» (0:1), а в останньому турі так і не зуміли дотиснути на власному полі ПФК «Львів» (0:0).

Чемпіонат U-21. 6 тур.
30 серпня. 16.00. Дніпро. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» — «Колос» (Ковалівка)
Головний суддя: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Судді на лінії: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Сергій Лисенчук (Київ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»