Наша команда завершила тренувальний тиждень між матчами з АЕКом традиційним заняттям на полі Кошицької футбольної арени. Газон дуже доброї якості витримав щоденні тренування та сьогодні передматчеві вправи обох команд.

Перед початком заняття головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер звернувся до гравців зі словами про те, що їм до снаги досягти необхідного результату. Головне – бути єдиною командою, проявити неабияке бажання та бути чесними перед собою, аби потім не було соромно дивитися один одному в очі. Згадали і річницю війни – у такий час нашим вболівальникам просто необхідні позитивні емоції.

Тренування складалося з ігрових вправ, без навантажень. Футболісти у доброму гуморі провели на полі близько години, після чого вирушили усі разом до готелю, де завершать підготовку до матчу.

Зазначимо, що завтра на Кошицькій арені очікується близько 3 тисяч глядачів, з яких 600 складатимуть фани АЕКа. Матч «Дніпро-1» – АЕК відбудеться 23 лютого о 19:45 за київським часом. Пряма трансляція на Мегого.