Чемпіонат юнацьких команд. 23-й тур.
Володимирівка. Стадіон ім. О. Поворознюка. 28 квітня. 13:00
«Інгулець» – СК «Дніпро-1» 1:2 (0:0)
Арбітр: Вероніка Васильченко (Слов’янськ),
Асистенти арбітра: Олександр Буток (Суми), Роман Мосійчук (Житомир).
Четвертий арбітр: Денис Федан (Олександрія).
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
«Інгулець»: 12.Архипчук, 13.Горяний, 27.Артюх, 3.Жилінський (кап), 10.Кабаненко, 2.Пивовар, 22.Шкурко, 8.Чабан (25.Корогод, 86), 7.Маціюк, 20.Войтюк, 21. Конебас. Запасні: 1.Кляцький, 19.Полтавець, 26.Рубаненко, 14.Свіріпа, 5.Кічко.
Головний тренер: Ігор Хоменко
«Дніпро-1»: 12.Крапівцов, 7.Свистун (кап), 4.Авраменко (5.Терещенко, 46), 3.Гаража, 2.Кононов (15.Варжау, 46), 16.Єршов, 19.Мельниченко, 8.Хан (14.Гаджиєв, 46), 21.Леонардо (18.Янко, 61), 22.Жданов, 9.Шолупець (11.Рустамов, 69). Запасні: 1.Макаренко, 6.Раско
Головний тренер: Ашур Імад Халед.
Голи: Жданов (48, 76), Жилінський (90+4).
Попередження: Жилінський (41), Горяний (49), Свистун (53), Пивовар (90+1)

Зустріч активніше розпочали господарі, але витримавши стартовий тиск спортклубівці досить швидко прибрали ініціативу до своїх рук, поступово шукаючі слабкі місця в обороні суперника. Перший момент дніпряни створили на 16-й хвилині, коли Гаража замикав головою навіс з кутового, але з лінії воротарського майданчику пробив вище воріт. З такої ж позиції і таким же «успіхом» пробивав і Шолупець, замикаючи навіс з правого флангу Жданова. Запам’ятався також удар Леонардо у ближній кут з хорошої позиції (надійно зіграв воротар) та ще пару стандартів, після яких доводилося вступати у гру голкіперу «Інгульця». Дальні ж спроби пробити у спортклубівців були неточними.
У перерві тренерський штаб дніпрян підсилив атаку Гаджиєвим і ця заміна одразу спрацювала! Вже на початку другого тайму Гаджиєв увірвався по лівому флангу у карний майданчику і завдав складного удару, який Архипчук відбив ногою, але першим на добиванні був Жданов, котрий спокійно спрямував м’яч у сітку!
Після цього гра деякий час йшла на зустрічних курсах, але атаки дніпрян були гострішими. Знову в нападі солірував Гаджиєв. Так після його удару головою м’яч пройшов повз воріт, а навіс Раміка з кутового у дотик замикав Жданов, але удар не вийшов. На 76-й хвилині Гаджиєв підхопив м’яч після відскоку від голкіпера і оббігши по колу карний майданчику суперника, і обігравши на своєму шляху одразу сімох інгульчан, викотив м’яч під удар Жданову, котрий удруге розстріляв ворота господарів з кількох метрів!
У час, що лишився гості мали ще кілька непоганих нагод довести рахунок до великого, але у заключній фазі атак дніпрян підводила неточність. А на останній компенсованій арітресою хвилині господарям вдалося скористатися розіграшом стандарту і відіграти один гол, проте одрау після цього пролунав фінальний свисток.
У підсумку спортклубівці впевнено по грі, хоча і за мінімального рахунку, перемогли «Інгулець» на його полі.