Чемпіонат юнацьких команд. 22-й тур.
30 березня. 12:00. Київська область. НТБ «Колос».
«Колос» (Ковалівка) – СК «Дніпро-1» 1:0 (1:0)
Арбітр: Віталій Чекіта (Одеса),
Асистенти арбітра: Максим Ткаченко (Одеса), Дмитро Докучай (Київська область).
Четвертий арбітр: Ростислав Підпалий (Київська область)
Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса)
«Колос»: 31.Пахолюк (кап), 18.Поаправка, 4.Шершень, 13.Канаєв, 67.Дорош, 6.Андрющенко, 8.Криворучко (22.Зегрюк,46), 7.Денисенко (20.Гайдук,46), 21.Кузик, 11.Гусол, 77.Захарків (17.Тригуб,73).
Запасні:25.Биценко, 95.Куделя, 99.Кантур, 5.Середюк, 27.Прокопенко, 19.Шарай.
Головний тренер: Олександр Поздєєв.
«Дніпро-1»: 1.Макаренко, 3.Гаража, 5.Ананченко, 25.Коваль (4.Піддубний,83), 26.Крайник (24.Бурда, 46), 7.Корж, 8.Хан (кап), 19.Цимбал (20.Боднар,68), 22.Сайчишин (6.Чміль,88), 11.Халілов (14.Швець,88), 9.Шолупець.
Запасні: 12.Кожушко.
Головний тренер: Імад Ашур
Гол: Денисенко (40)
Попередження: Гаража (15), Денисенко (31).

В складі дніпрян відбулись суттєві зміни у порівнянні з минулим матчем проти ЛНЗ: Гребенюк зараз готується до гри з першою командою, у Плічка і Коваленка – пошкодження, натомість повернулися зі збірної України U-17 Макаренко і Халілов, котрі отримали місце у стартовому складі команди. За таких умов, звісно, що гостям довелося налагоджувати гру вже за ходом гри, тому не дивно, що у першому таймі відчутна ігрова перевага була на боці «Колоса». Непогані моменти для взяття воріт були у Гусола, Кузика, Канаєва, але їм не вистачало влучності, або в останню мить самовіддана гра захисту дніпрян рятувала спортклубівців від голу. До перерви гості лише одного разу були близькими до взяття воріт, коли на 25-й хвилині розіграли свій єдиний кутовий у першому таймі (ковалівці подавали з кута поля у першому таймі сім разів), і Гаража головою пробив поруч із стійкою.
В іншому дніпряни продовжували стримувати атаки суперника, але до перерви все ж таки господарі зуміли відкрити рахунок – Денисенко влучно пробив у нижній кут метрів з десяти. Вже після цього кілька разів відмінно зіграв Макаренко, рятуючи свою команду після ударів Гусола і Кузика. У підсумку на перерву команди пішли за мінімальної по рахунку переваги ковалівців.
На початку другого тайму господарі знову створили кілька моментів – Макаренко зреагував на підступний удар Кузика, захисники дніпрян заблокували удар у воротарському майданчику після проходу Гусола, а Захарків пробив поруч із стійкою.
Тільки на 54-й хвилині спортклубівці завдали перший влучний удар по воротах, але зі спробою Хана голкіпер «Колоса» впевнено впорався. Тим часом господарі продовжували більше атакувати і за якусь хвилину подали три поспіль кутових, але дніпряни зуміли відбитися. Були у господарів і інші моменти, які не завершувалися взяттям воріт. Витримавши тиск, поступово і дніпряни стали частіше перебувати на половині поля суперника, в результаті чого інтрига гри трималася до фінального свистка. Найгостріше у карному майданчику «Колоса» було на 76-й хвилині, коли Халілов ледве не обіграв голкіпера суперника, проте у цьому епізоді пощастило господарям. У компенсований арбітром час спортклубівці пішли всією командою у карний майданчик суперника, але відігратися так і не зуміли.
У підсумку дніпряни поступилися 0:1, тим самим перервавши свою безпрограшну серію, яка тривала сім матчів.