Чемпіонат юнацьких команд. 21-й тур.
11 березня. 12:30. Лебедин. «ЛНЗ-Арена».
ЛНЗ (Черкаси) – СК «Дніпро-1» 0:5 (0:1)
Арбітр: Олександр Бородавка (Житомир),
Асистенти арбітра: Максим Ткаченко (Одеса), Павло Кравчук (Львів).
Четвертий арбітр: Сергій Труба (Черкаси)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Черкаси)
ЛНЗ: 80.Дубовий (25.Гайдай,64), 8.Штефанко (22.Кирєєв,65), 27.Гаврильченко (кап), 17.Мазур, 20.Вівденко, 11.Гриб (28.Заруба,46), 15.Кальчук, 26.Поліщук, 6.Луценко (24.Куць,85), 21.Головатенко, 10.Італо. (29.Тесля,85)
Запасні: 3.Звєрєв.
Головний тренер: Олександр Кирилюк
«Дніпро-1»: 12.Крапивцов (кап), 26.Крайник, 27.Коваленко, (25.Коваль,67) 3.Гаража, 22.Сайчишин (15.Кугутяк,58), 7.Корж (6.Чміль,77). 8.Хан, 19.Цимбал (21.Чабан,58), 18.Плічко, 11.Гребенюк, 9.Шолупець (14.Швець,77).
Запасні: 1.Кожушко, 20.Бондар, 24.Бурда, 2.Рашківський.
Головний тренер: Імад Ашур
Голи: Гребенюк (8,84), Хан (53), Кугутяк (61), Шолупець (76)
Попередження: Луценко (32)., Кальчук (43), Штефанко (52). Поліщук (82).

На поєдинок проти аутсайдера турніру черкаського ЛНЗ тренерський штаб юнаків спортклубівців провів три зміни у складі в порівнянні з минулим матчем проти «Руха»: в обороні не було Ананченка і Рашківського, яких замінили Крайник і Коваленко, котрий опустився в оборону з півзахисту, натомість в середній лінії вийшов Цимбал. Крім того в атакуючій лінії знову з перших хвилин вийшов Шолупець, а Кугутяк лишився в запасі.

Дніпряни одразу позначили свою ігрову перевагу і вже на 7-й хвилині мали чудову нагоду відкрити рахунок – Хан довгим пасом кинув у прорив Шолупця, але той, вийшовши сам на сам із голкіпером, пробив неточно у дальній кут. Але невдовзі гості відкрили рахунок: Гребенюк отримав на фланзі довгу передачу від Гаражі, змістився до карного майданчику, і невідпорно пробив у дальній кут!

Спортклубівці продовжили контролювати ситуацію на полі і ось знову момент у Шолупця, котрий після прострілу Плічка влучив у стійку. Господарі ж завдали свій перший удар по воротах (неточний) тільки на 20-й хвилині зустрічі. І це був тільки епізод, адже до завершення тайму черкащани завдали ще лише одного удару, але прямо у руки Крапивцову.

В цілому підопічні Імада Ашура спокійно контролювали події на полі, по довгу тримали м’яч, хоча особливих загострень не створювали. Найближче до успіху був Шолупець, який завдавав удар у дальній кут метрів з 16-ти, але поруч зі стійкою.

Змінити рахунок дніпряни зуміли на самому початку другого тайму – Хан бездоганно покарав суперника за грубість  відмінно виконавши штрафний під поперечину! Спортклубівці продовжили тиск і після кутового у виконанні Хана голкіпер відбив м’яч за межі карного майданчику, а звідси завдав удар Кугутяк, довівши рахунок до великого – 3:0!

Дніпряни продовжили атаки, в яких Шолупець і Гребенюк кілька разів продиралися у карному майданчику, роблячи гострі скидання, але без завершального удару. На 71-й хвилині Шолупець відмінно пройшов флангом і прострелив на Кугутяка, який був один перед воротами, але в них не влучив. В наступній атаці вже буквально з метру вище воріт б’є Шолупець, якому віддавав передачу Корж. В решті-решт Шолупцю таки вдалося реалізувати один зі своїх чисельних моментів, коли він отримав пас від Гребенюка з другої спроби з розвороту завдав результативного удару метрів з 11-ти.

Невдовзі Гребенюк міг оформити дубль, але після передачі Хана він пробив вище воріт, вийшовши на побачення із воротарем. Проте Мирон все ж таки досяг свого і забив можна сказати у фірмовому стилі (гол дуже схожий на той, що був у першому таймі), змістившись у карний майданчик з флангу він влучно пробивши у дальній кут! 5:0 – розгромна перемога дніпрян у гостях над ЛНЗ!