«Зоря» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 21-й тур. Віта-Литовська. НТБ «Конча-Заспа». 14 квітня. 12:00

Арбітр — Владислав Орендочка (Полтава), асистенти арбітра — Владислав Мошковський (Київська область), Олександр Брикун (Харків). Четвертий арбітр — Олексій Бородавка (Житомир).

Спостерігач арбітражу — Олександр Кран (Харків)

Завтра юнацький склад «Дніпра-1» завершує насичений ігровий тиждень поїздкою у гості до найближчого переслідувача, причому за втраченими очками футболісти «Зорі» навіть випереджають спортклубівців. Нагадаємо, наша команда минулими вихідними поступилася «Львову» 0:1, а серед тижня трохи не дотиснула «Олександрію» у перенесеній грі (0:0).

У «Зорі» також непростий календар – команда, яка постачає багато гравців до юнацької збірної України, зараз активно дограє пропущені поєдинки. Зокрема, в останньому з них розтрощила 4:0 «Минай».

У матчі першого кола «Дніпро-1» здобув перемогу 4:1. До автоголу власні влучні удари додали тоді Шолупець, Гаджиєв та Голуб. До речі, це була перша перемога спортклубівських юнаків над однолітками з Луганська в історії протистоянь – до того 4 рази вигравала «Зоря».

Додамо, що у завтрашньому матчі наша команда знову не зможе розраховувати на дискваліфікованого форварда Парвіза Рустамова.