«Металіст-1925» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 19-й тур. Щасливе. «Княжа-Арена». 1 квітня. 12:00

Арбітр — Микола Шевель (Київська область), асистенти арбітра — Володимир Асмаковець (Чернігів), Владислав Мошковський (Київська область). Четвертий арбітр — Євген Макаренко (Черкаси).

Спостерігач арбітражу — Ігор Покидько (Полтава)

Сповненим бажання продовжити безпрограшну серію (7 очок у трьох весняних матчах) вирушає до Щасливого юнацький склад «Дніпра-1». Найближчий суперник, «Металіст 1925», поступився в усіх поєдинках другого кола, а востаннє вигравав на початку листопада. Харків’яни у турнірній таблиці відстають від спортклубівців на 5 сходинок та 6 очок.

Задача нашої команди ускладнює те, що через перебір жовтих карток не зіграють захисник Крістіан Свистун та хавбек Матвій Янко. У той же час не може не тішити результативна участь в останніх контрольних матчах кращого бомбардира останнього чемпіонату Даніеля Ківінди, який тривалий час відновлювався після травми.

Ну а мотивації нашій команди додаватиме бажання взяти реванш за поразку у першому колі 1:3. До речі, і минулого сезону «Дніпро-1» програв «Металісту-1925» – на виїзді 0:2.

Матч юнацького чемпіонату «Металіст-1925» – «Дніпро-1» відбудеться 1 квітня о 12 годині.