СК «Дніпро-1» – «Львів»

Чемпіонат юнацьких команд. 20-й тур. Львів. «Сокіл». 7 квітня. 13:00

Арбітр — Максим Скрипник (Київська область), асистенти арбітра — Сергій Рущак, Андрій Касаткін (обидва – Ужгород). Четвертий арбітр — Степан Лапко (Львів).

Спостерігач арбітражу — Михайло Овчар (Калуш)

Безпрограшна серія юнаків «Дніпра-1» триває (10 очок у 4-х матчах навесні), і наша команда, звичайно, налаштована продовжити її у домашньому матчі проти львів’ян. Щоправда, господарями спортклубівці будуть лише номінальними. Як відомо, підопічні Імада Ашура протягом цього сезону базуються у Моршині, а для проведення домашніх матчів наразі використовують штучний газон львівського стадіону «Сокіл».

Юнацька команда «Львова», на відміну від основного складу, йде у таблиці свого чемпіонату впевнено у середині. Від наших хлопців відставання складає 6 очок. У березі львів’яни виграли у «Минаю» (1:0) та «Кривбаса» (3:0), а в останньому турі поступилися «Динамо» 0:3.

У матчі першого кола, нагадаємо, «Дніпро-1» переміг 2:0 завдяки голам Данила Хана та Дениса Жданова. Цікаво, що і два попередні сезони усі зустрічі суперників завершувалися виключно з рахунком 2:0. Двічі перемагала наша команда, одного разу – львів’яни.

Матч юнацького чемпіонату «Дніпро-1» – «Львів» відбудеться 7 квітня о 13 годині. Наш сайт планує пряму трансляцію гри.