СК «Дніпро-1» – «Рух»

Чемпіонат юнацьких команд. 22-й тур. Львів. НТБ «Рух». 23 квітня. 12:00

Арбітр — Олексій Бородавка (Житомир), асистенти арбітра — Тарас Ніконенко (Харків), Павло Кравчук (Львів). Четвертий арбітр — Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу — Юрій Можаровський (Львів)

Після вдалого старту у весняній частині чемпіонату юнаки «Дніпра-1» потрапили у смугу невдалих результатів (1 очко та 1 гол у трьох матчах проти «Львова», «Олександрії» та «Зорі»). Щоправда, епітет «невдалі» стосується саме результатів, адже за якістю гри наша команда цілком могла розраховувати на більший здобуток у турнірній таблиці. І зараз на цьому тлі «Дніпро-1» зустрінеться з поки що непереможним лідером юнацького чемпіонату «Рухом».

Львів’янам належить єдиний «нуль», що залишився на цей день загалом у таблиці, і, як наслідок, нещодавній учасник Ліги чемпіонів U-19 доволі впевнено лідирує. Навесні «Рух» втратив очки лише у нічийному поєдинку з «Динамо», а єдиною командою, що змогла за цей період забити рухівцям бодай гол, є «Зоря».

В історії протистоянь між «Дніпром-1» та «Рухом» було зіграно 3 матчі (в минулому сезоні команди не зустрічались): двічі перемагали львів’яни, один двобій приніс нічию.

Додамо, що у завтрашній грі тренерський штаб спортклубівців не зможе розраховувати на форварда Парвіза Рустамова, який відбуватиме останній матч дискваліфікації.

Матч «Дніпро-1» – «Рух» розпочнеться 23 квітня о 12 годині. Наш сайт планує пряму трансляцію гри.