«Інгулець» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 23-й тур. Володимирівка. Стадіон ім. О. Поворознюка. 28 квітня. 13:00

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Олександр Буток (Суми), Роман Мосійчук (Житомир). Четвертий арбітр — Денис Федан (Олександрія).

Спостерігач арбітражу — Олександр Кран (Харків)

Після зустрічі з одноосібним лідером «Рухом» юнацький склад «Дніпра-1» очікує матч із представником протилежної частини турнірної таблиці. «Інгулець» міцно сидить на переостанньому місці: до вищої сходинки, як і до останньої занадто далеко. І, будемо відверті, ця гра є хорошою нагодою для спортклубівців перервати смугу невдалих результатів – наша команда вигравала у перший день квітня.

Що стосується «Інгульця», то він має серію з трьох поспіль поразок із загальним рахунком 2:14 (половину цих голів юні петровці пропустили у минулому турі від «Олександрії»), а загалом навесні здобув 5 очок.

У першому колі «Дніпро-1» мінімально здолав «Інгулець» 1:0 (наприкінці зустрічі забив Свистун), а загалом суперники між собою грали 4 рази (2 перемоги «Дніпра-1», 1 нічия та 1 звитяга «Інгульця» за різниці голів 8:4 на користь спортклубівців).

Додамо, що завтрашній матч у складі «Інгульця» пропустить представник династії захисників Данило Чечер, який був вилучений в останньому матчі.