Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза привітав Україну з Днем футболу:

– 28 років тому українська збірна вперше провела офіційний міжнародний матч. Так говорить статистика. Але скільки людей, стільки й думок. І я скажу, що перший матч за участю українців відбувся ще у позаминулому столітті. Його провело тоді товариство «Сокіл». Разом з українцями на поле вийшли і поляки, і чехи. Тому казати про те, коли саме почав свою переможну ходу український футбол, досить складно.

Я хочу привітати, не прив’язуючись до дат, з українським футболом. З українською збірною! Тим більше нам є, що святкувати – ми вийшли на Євро-2020. Питання, звичайно, коли воно відбудеться, але воно відбудеться! І наші хлопці довели, що українська збірна гідна перебувати серед найкращих на континенті.

Вже другий місяць ми сидимо вдома, без футболу. Без того, що дає наснагу, що рухає нас вперед.

Шановні футболісти спортивного клубу «Дніпро-1». Я слідкую за вами у соцмережах і радий за ваш хайп, під час якого ви розважаєте наших вболівальників. Тому бажаю вам так само поводитись після повернення на футбольне поле.

Усім вболівальникам українських команд хочу побажати яскравих перемог. Але всім суперникам нашого клубу я не бажаю перемог на «Дніпро-Арені». Хочу привітати вас з великим святом футболу. Хочу побажати міцного здоров’я. Дай Боже, нам всім не хворіти та вболівати за нашу збірну. І найголовніше, що футбол швидше повернувся на зелені поля, у дитячі футбольні школи, аматорські клуби, професійні. Звичайно, зі святом збірну України!