Головний тренер СК «Дніпро-1» Юрій Максимов прокоментував підсумки переможного гостьового поєдинку проти «Чорноморця»:

-Що сьогодні було для вас найважче?

– Це спека. Сьогодні було спекотне, але хлопці все це витримали. У разі перемоги ми потрапляли у кваліфікацію Ліги Конференцій, і своє завдання хлопці виконали. Велика їм за це подяка, що вони витримали цю гру. Перед матчем у нас випали два гравці – у Бабенка ангіна, а вранці прокинувся Піхальонок і у нього температура 37,7. Ми якось хотіли їх замінити і знайшли слова та хлопців, котрі не завжди потрапляли в основний склад. Вони виконали своє завдання – вийшли і зіграли не гірше.

– Зрозуміло, що ви задоволені результатом, а як вам якість гри?

– Кожен тренер хоче, щоб у нього були кваліфіковані гравці. І це потрібно, щоб грати у єврокубках і набирати очки для нашої країни в коефіцієнтах УЄФА і підійматися  у цих таблицях, а ми зараз вже скільки років тільки опускаємося нижче і нижче, і тепер важче буде виходити у груповий раунд.

– Яку б оцінку ви поставили команді за цей сезон?

– Ви же розумієте, узимку був трансферний бан і футболісти тільки відходять, а не додаються, то все це тяжко. А треба, як кажуть, щоб болото не застоювалося, а річка текла, то потрібно, щоб хтось слабкіший пішов, а сильніший прийшов. Будемо спілкуватися з керівництвом клубу про те, що буде далі.