Юніорська чоловіча збірна України з футболу до 19 років зіграла вирішальний третій матч відбору на чемпіонат Європи-2022. Після двох перемог у стартових матчах над Фінляндією і Мальтою підопічних Володимира Єзерського у протистоянні із господарями турніру поляками влаштовувала і нічия, але гра розпочалася для українців дуже невдало – до 31 хвилини збірна Польщі вела у рахунку 2:0 після голу з пенальті, який реалізував форвард італійської «Дженоа» Александр Букса, та автоголу захисника «Маріуполя» Данила Удода.

Проте у компенсований арбітром до першого тайму час півзахисник СК «Дніпро-1» Єгор Ярмолюк реалізовує 11-метровий удар, скорочуючи рахунок. Таким чином Єгор забиває голи в усіх трьох матчах відбірного циклу юніорської збірної!

А вже у другому таймі Данило Удод відзначається голом і у воротах збірної Польщі, f у підсумку гра завершується унічию 2:2, яка повністю влаштовує українську команду.

За результатами відбіркового етапу збірна України посіла перше місце, і разом зі збірною Фінляндії виходить до елітного кваліфікаційного раунду юніорського Євро-2022.