Контрольний матч.
28 січня. 16.30. Белек (Туреччина)
СК «Дніпро-1» — «Богеміанс» (Прага, Чехія) 1:2 (0:0) 
СК «Дніпро-1»: 1 тайм 1. Мирослав Зновенко, 77. Олексій Чичиков, 71. Максим Лопирьонок (кап), 30. Папа Гуйє, 8. Володимир Польовий, 44. Арсеній Батагов, 25. Ігор Когут, 74. Естебан Гонсалвеш, 98. Валентин Рубчинський, 99.Олександр Бєляєв 7. Дмитро Коркішко
2 тайм: 1. Мирослав Зновенко, 9. Олександр Сваток, 77. Олексій Чичиков, 44. Арсеній Батагов, 4. Сергій Кравченко, 18. Олександр Сніжко, 29. Олександр Назаренко, 11. Владислав Шаповал, 98. Валентин Рубчинський (14. Єгор Ярмолюк.58), 91. Гріффін Сабатіні, 89. Владислав Супряга.
«Богеміанс»: 1. Роман Валеш, 3. Тіль Шумахер, 6. Владіслав Левін (4. Йожеф Яндрішек, 46), 7. Петр Хронек (70. Войцех Новак, 63), 8. Матей Пулкраб (9. Ібрагім Кейта, 63), 20. Рада Якуб (кап) (16. Мартін Достал, 69), 22. Антонін Ванічек, 23. Даніель Кьостль, 24. Давід Пушкач (29. Майкл Угву,63), 39. Якуб Поданий, 90. Лукаш Хулка.
Попередження: Бєляєв (34),Польовий (42), Когут (43), Пулкраб (43).
Голи: Супряга(47), Ванічек(54), Кейта(90+1).

Дніпряни проводили свій другий матч поспіль за два дні, тому цілком логічно, що тренерський штаб спортклубівців вирішив надати можливість пограти молоді. А, наприклад, Логінов і Хобленко, які напередодні зіграли більше тайму (захисник взагалі провів усі 90 хвилин) цього разу в заявку на гру не потрапили, як, до речі, і інші новачки, у тому числі і Адамюк, який через застуду пропустив другий матч поспіль. Також зазначимо появу у складі команди 20-річного французького гравця Естебана Гонсалвеша – вихованця «Марселя», який останні два з половиною роки провів у п’ятому дивізіоні за «Шатору-В» (29 матчів, 5 голів). Він зайняв позицію на лівому фланзі півзахисту.

Дніпряни почали достатньо активно і у стартові хвилини зробили кілька гострих прострілів з правого флангу, а завершилася 10-хвилинка проходом Когута, який вискочив на побачення з голкіпером і намагався його перекинути, але м’яч прийшов у руки Валешу. Одразу ж свою майстерність показав і Зновенко, який парирував на кутовий потужний удар Ванічека з кута штрафного майданчику. Поступово чеська команда вирівняла гру, і хоча дніпряни продовжували більше тримати м’яч, але до ударів по воротах суперника довести свої перспективні атаки не вдавалося. У власну чергу пражани після того, як перший тайм сягнув свого екватору, провели небезпечну атаку, яка закінчилася прострілом з лівого флангу, який у падінні головою ледве не замкнув Шумахер. Ще невдовзі Зновенко впевнено зіграв після удару суперника з лінії штрафного майданчику. Складніше довелося голкіперу дніпрян після удару за штрафного, але і цього разу Зновенко надійно відбив удар з нижнього кута. Дніпряни ж заробили дуже небезпечний штрафний на 38-й хвилині, коли захисник суперника рукою перервав простріл Польового, проте Коркішко поцілив у «стінку».  Вже у компенсований арбітром час команди обмінялися гострими атаками, але прохід Коркішка практично у воротарському майданчику зупинили захисники, після чого вже Чичиков відпрацював у захисті, не дозволивши супернику вийти сам на сам.

У перерві тренерський штаб дніпрян, на відміну від суперників, які провели тільки одну заміну, сильно змінили склад: з першого тайму залишилися Зновенко, Рубчинський, Чичиков і Батагов, при цьому Арсеній перейшов з опорної зони на позицію центрального захисника. І тільки розпочався другий тайм, як дніпряни відкрили рахунок, забивши свій перший гол у 2020 році: Супряга отримав пас ще на своїй половині поля від Сніжка, і здійснив рейд до чужого штрафного майданчику, де спокійно розібрався із голкіпером -1:0! Проте достатньо швидко чеська команда відігралася – це Ванічек потужно пробив у дальній кут, знаходячись у штрафному майданчику спортклубівців. Не минуло і чверть години після початку другого тайму, а спортклубівці знову мали чудовий шанс вийти вперед, але тепер Супряга, вийшовши на побачення із воротарем, пробив у стійку. Але і чехи пробавили дніпрян, коли уникнувши офсайду Пулкраб замикав пас з правого флангу і не влучив у ворота з кількох метрів.  Ну, а Супряга мав ще один непоганий шанс вивести дніпрян вперед, коли на 76-й хвилині отримав передачу у штрафному майданчику від Кравченка, і другим дотиком завдав удару, але, нажаль, вище поперечини. Був і чеської команди можливість вийти вперед, але Кейта не зумів переграти Зновенка з близької відстані.  Гра продовжувалася на зустрічних курсах і черговими моментами команди обмінялися на 82-й-83-й хвилинах: Назаренко, отримавши пас від Шаповала пробив поруч із дальньою дев’яткою, натомість суперники відповіли своїм випадом, і знову в завершальній стадії атаки не вистачило влучності. І ось вже коли пішов компенсований арбітром час «Богеміанс» провів контратаку, яку результативним ударом закінчив Кейта. З центру поля дніпряни навіть не розіграли, адже після голу одразу пролунав фінальний свисток – 1:2 спортклубівці знову поступаються на зборі, але результат матчу тут, звісно, далеко не головне.

Пресслужба СК “Дніпро-1”