Головний тренер юнацької команди «Дніпра-1» Імад Ашур прокоментував підсумок скандального матчу проти «Львова»

– Які ваші перші емоції після гри?

– (посміхаючись) Думаю, не варто зараз говорити саме про емоції. Звісно, в мене є емоції, як і в кожної людини. Це означає, що я живий, а життя – це чудово (посміхається знову).

– І все ж таки, як прокоментуєте події, що почалися після пропущеного м’яча?

– Давайте говорити сьогодні про те, що є важливим. Якщо когось цікавить те, на що суперник перетворив матч у другому таймі, або відверто огидна поведінка представників суперника, є посилання, яке зберігається на просторах інтернету. Кожний може отримати об’єктивну картину того, що коїлося, та зробити власні суб’єктивні висновки. І на цьому давайте закриємо цю тему, тому що, на мою думку, це не варто ані колективної уваги, ані моєї особистої.

Будемо відверті: сьогодні наша гра була не найкращою не лише з точки зору того, що було важко емоційно та ми піддалися на ці провокації. Маємо розуміти, що будемо зустрічатися з провокаціями ще багато, і особливо коли хлопці потраплять на вищий рівень. Тож, маємо сприймати такі матчі як моменти навчання, робити висновки. Але бажано робити ці висновки вже під час матчу, а не після нього. Ми грали проти стандартного суперника, налаштованого на результат, і маємо робити все, щоб не давати йому жодної можливості отримати цей результат. На мою думку, ми можемо цього досягти, виключно володіючи м’ячем, тримати його на чужій половині поля, шукаючи простір, нагоди для загострення та завершення епізодів. Сьогодні ми поспішали. Треба буде провести бесіди з певними нашими виконавцями, але колективно це виглядало не тією раціональною та спокійною грою, яку ми хочемо бачити проти таких суперників. Приймаємо це як навчання, як черговий день і дивимося далі й готуємося до наступних подій.