Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко підвів підсумки переможного гостьового матчу проти «Мира» (4:1).

– Сергію, те ще, одному з кращих захистів ліги сьогодні вам вдалося забити чотири голи, про що це говорить?

– Це говорить про те, що наш суперник намагався грати у футбол, але як показав матч, з нами це робити небезпечно. Внаслідок цього ми виграли 4:1, хоча могли виграти і з більш вагомою перевагою, але почали заграватися наприкінці першого тайму, адже рахунок був для нас доволі комфортний і почали трохи балуватися, хоча це і неприпустимо на полі, але така психологія у людей. Нам легко давалася гра, і ми при цьому отримали задоволення від футболу – були вільні зони, не було «автобуса» і для нас це тільки плюс, щоб так проти нас грали.

-Наприкінці першого тайму був пенальті. Що було у тому епізоді?

-Насправді, не знаю, що там було, потрібно буде подивитися повтор. Арбітр зробив якусь паузу, можливо лайнсмен йому щось підказав – мені важко казати. І далі за рахунку 3:1 ми вже боялися пропустити другий м’яч, тому гра пішла досить нервова. Тут все теж залежить від психології: вигравали 3:0 – розслабились, стало 3:1 – почали нервувати. Але потім ми знову зуспокоїлись і мали багато шансів, щоб забити, але використали тільки один. Проте, хочу похвалити «Мир» – хороша команда, яка намагається грати у футбол і газон був досить непоганої якості. -Взагалі тут доволі непогана інфраструктура. -Якщо б в інших містах України були б такі умови, як в Горностаївці, то футбол у нас сильніше прогресував і було б більше талановитих футболістів.

-Супряга потрапив до списку кращих гравців України його віку і невдовзі визначать найсильнішого з футболістів 2000 року народження. На твій погляд, він гідний стати переможцем в цій номінації?

-Ми все це бачимо на тренуваннях і в іграх, який у нього потенціал. І я якось раніше вже казав, що він за саохм потенціалом у майбутньому гравець національної збірної. Але потрібно для цього багато працювати. Хоча скажу, що за потенціалом, таких форвардів, як Супряга і Довбик, в Україні мало. І зараз я бачу, що у Влада і характер хороший: він слухає тренерів, слухає партнерів, працює добре. Якщо так буде і далі, то на нього чекає велике майбутнє.

Прес-служба СК «Дніпро-1»