Вчора у бійців полку Дніпро-1, які
4 серпня потрапили під кулі снайпера у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил, день пройшов не зовсім звичайно – до них завітали футболісти з команди з однойменною назвою – Дніпро-1, за яку вони вболівають.

В перервах між ротаціями в зону бойових дій, бійці Андрій Пустовий та Ілля Сидоренко, ходять на всі домашні матчі, а коли їдуть у відрядження, намагаються стежити за он-лайн трансляціями і щіро переживають за кожну гру. Після того, як Ілля з пораненням ноги та Андрій з простріленою рукою, були врятовані та евакуйовані в обласну лікарню ім.Мечнікова в Дніпрі, за добу про них взнало не тільки місто, але і вся Україна. Гравці та тренери СК Дніпро-1 відразу прийняли рішення відвідати та підтримати хлопців.
Голкіпер Валерій Юрчук та півзахисник Ігор Когут приїхали не с порожніми руками – з собою взяли подарунки: два новеньких м’яча з автографами команди.
Андрій Пустовий, боєць Дніпро-1:
“Ми завжди підтримуємо нашу команду і це дійсно добре,
що вдалося так поспілкуватися з футболістами. Бажаємо їм перемог, а можливо, незабаром зробимо бартер – вони з нами програють у футбол, як тільки Ілля почне знов бігати, а ми їх на полігон повеземо – повчимо влучно стріляти з АКМ (сміється). Нехай перемагають більше, а ми на фронті теж зробимо те, що треба”.
Зустріч вийшла по-справжньому теплою – і бійці, і футболісти були щиро раді, що можуть поспілкуватися на різні теми та поділитися враженнями – одні розповідали про футбол інші – про службу.
І хоч поля для бою у дніпрян різні, і порівняти їх складно, проте, вони знають, що перемога – це головне завдання їх життя, і що є ті люди, заради кого варто боротися і йти до цілі.
Ігор Когут, захисник СК Дніпро-1: “ Бажаємо хлопцям одужувати скоріше, дякуємо їм за те, що захищають нас і чекаємо на наших матчах.Треба частіше спілкуватися, але шкода, що за таких обставин. Спробуємо поборотися з харків’янами і порадувати наших героїчних вболівальників з полку”.

Прес-служба Дніпро-1