Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 19-го туру УПЛ. Поєдинок у між «Десною» та СК «Дніпро-1», який відбудеться у суботу, 20 березня, і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Катерина Монзуль з Харкова. Вона вже чотири рази працювала на матчах за участю СК «Дніпро-1», в яких спортклубівці здобули три перемоги і одного разу поступилися: «Дніпро-1» – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0,  «Колос» – «Дніпро-1» 4:1,  «Дніпро-1» – «Десна» 2:0.  У цих матчах вона показала 6 жовтих карток дніпрянам, 10 їх суперникам, і по одному футболісту вилучалося з поля.  Двічі Монзуль призначала пенальті на користь дніпрян, і один раз у бік їх воріт. Усі удари було реалізовано.

Асистенти арбітра Марина Стрілецька з Сум та Світлана Грушко з Київської області. Четвертий арбітр – Анастасія Романюк з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу – Юрій Власенко зі столиці.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – Сергій Бойко з Київщини, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київської області. Делегат УАФ — киянин Юрій Титаренко.