СК «Дніпро-1» — «Металург» (Запоріжжя) – 1:4 (0:2)
Чемпіонат U-19. 6 тур.

21 вересня. Новомосковськ. Стадіон «Металург»
Арбітр: Андрій Вербецький (Балта, Одеської області)
Асистенти арбітра: Олександра Даніленко (Одеса), Максим Тютерєв (Дніпро)
Четвертий арбітр: Андрій Рижий (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

СК «Дніпро-1»: Макаровський, Езеагбанарі (Кобельчук, 46), Козленко (Стельмащук, 46), Жінчин, Швиденко, Кіреєв – кап., Копил (Соловйов, 46), Кілик (Бутіч, 46), Полонський, Віговський (Маловічко, 65), Тяпкін

Запасні: Веклич, Гора

Головний тренер: Віктор Біцюра

«Металург»: Осадчук, Сидоренко, Чалих, Кабанцов, Хамаха (Жихарь, 90+1), Мартинов – кап., Лапко, Кораблін (Курцев, 85), Ковальський (Майшмаз, 74), Варяник (Кузьмович, 90), Приймаченко (Вишнивецький, 46)

Запасні: Байда, Наумов

Головний тренер: В’ячеслав Тропін

Голи: Приймаченко (26), Кораблін (27), Чалих (70), Соловйов (71), Вишнивецький (84)

Попередження: Лапко (35), Козленко (39), Мартинов (60), Бутіч (63), Кораблін (79), Кабанцов (79)

Вилучення: Бутіч (87, друге попередження).

Так і залишається поки що без перемог юніорська команда нашого клубу. Спортклубівці, звичайно, сподівалися здобути першу звитягу у матчі проти сусідів із Запоріжжя, однак, на жаль, і у цій грі хлопців, які суттєво поступаються за віком більшості команд першості, спіткала невдача.

Близько півгодини дніпряни виглядали досить непогано, але не зуміли, за великим рахунком, нічого створити попереду, окрім пари подач та стандартів. Не могли похизуватися здобутками в атаці і «металурги», однак вони зуміли скористатися помилкою голкіпера, якого при подачі кутового перестрибнув їхній форвард. Другого результативного удару було завдано майже одразу: «Дніпро-1» подавав стандарт, який перетворився на контратаку гостей 4 в 2. «Металург» зумів завершити її влучно.

У другому таймі господарі намагалися врятувати гру, для чого провели одразу чотири заміни у перерві. Гравці грали з бажанням, однак кардинально змінити нічого так і не зуміли. Більше того, запоріжці забили втретє: після подачі зі штрафного м’яч у дотик з меж вратарського було переправлено до сітки.

Відіграти один гол вдалося після того, як Соловйов головою замкнув подачу Швиденка, однак гості наприкінці матчу забили знову. Після удару з-за меж штрафного м’яч від поперечини влетів у ворота. «Дніпро-1» останні хвилини догравав у меншості після вилучення Бутіча, який отримав два попередження.