Після вихідного, що був наданий команді напередодні, гравці «Дніпра-1» провели у п’ятницю два тренування. Ранкове заняття почалося вже з традиційної розминки зі змагальною складовою. Треба було знову-таки влучати у маленькі ворота. Хто у підсумку промахнувся найбільше – потрапив до «коридору».

На обох тренуваннях були тактичні вправи, причому ввечері працювали над стандартами. Увагу приділили грі біля своїх воріт. Тренери, розставивши гравців, уважно стежили за їхнім розташуванням після подач і корегували дії.

На завершення робочого дня спортклубівці, розділившись на дві команди, зіграли у футбол. Кожна з них захищала аж по троє воріт, щоправда, маленьких. Забивати дозволялось лише ударами в один дотик.

Тривалий час футболісти пристосовувались до правил, а потім почали активний обмін влучними ударами. Особливо розійшлися Олександр Назаренко (приємно відзначити його та Олексія Хобленка повернення до ладу після хвороби) та Володимир Адамюк, що грали відповідно за «синіх» та «зелених». Матч завершився внічию, але матч продовжили до «золотого голу», надавши командам можливість виявити сильнішу. І вирішальний епізод стався якраз за участю головних бомбардирів: Назаренко підстежив відскок від Адамюка та спрямував м’яч у ворота.

На цьому спортклубівці завершили тренування та вирушили до готелю на відновлювальні процедури. У суботу, 15 лютого, на нашу команду очікує контрольний матч проти «Кайрата».