Тренування «Дніпра-1», яке було сьогодні відкритим для представників ЗМІ, мало вже знайому структуру. Передувала заняттю теорія, яка затягнулася майже на півгодини. У своєму інтерв’ю головний тренер нашої команди Дмитро Михайленко частково розповів про що йшла мова – розбирали не лише власне футбольні моменти, а й говорили про належне сприйняття останніх невдалих результатів.

Практична ж частина тренування почалася, як годиться, з розминки та «квадратів». Потім відбулася тактична вправа, під час якої тренерський штаб періодично міняв місцями групи гравців, аби усі зрозуміли і відпрацювали дії в атаці та обороні. Зазначимо, що захисник Максим Лопирьонок тренувався за індивідуальною програмою, а ось його колега за амплуа Олександр Сафронов, що передчасно завершив матч проти «Львову», перебував у загальній групі.

Завершував заняття футбольний матч на дві третини поля. Доволі довго «синій» та «білій» командам не вдавалося забити, аж поки бомбардирський хист не продемонстрував Станіслав Куліш. Він же на початку другого тайму подвоїв перевагу «синіх». Здавалось би, доля матчу вирішена, але це був лише початок. Менше, ніж за дві хвилини, «білі» забили тричі! Бєляєв, Коркішко і знову Бєляєв принесли їм вольову перемогу.

Після тренування гравці відправилися на відновлювальні процедури до масажистів та фізіотерапевтів, а тренери продовжують замислюватися над тим, як компенсувати кадрові втрати. Нагадаємо, через дискваліфікацію у суботу проти «Колоса» не зіграють Сергій Кравченко та Папа Гуйє.

Пресслужба СК “Дніпро-1”