«Маріуполь»СК «Дніпро-1» 

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 6-й тур. Київ. Стадіон «Темп». 28 березня. 12:00.

Арбітриня — Олександра Лещенко (Запоріжжя), асистентки арбітрині — Ірина Піценко, Єлизавета Настусенко (обидві – Київська область). Четвертий арбітр — Артем Тищенко (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу — Ігор Ярменчук

Виїзним матчем проти «Маріуполя» жіноча команда СК «Дніпро-1» відкриває друге коло другого етапу чемпіонату. Після двох поспіль перемог підопічні Олени Кудзієвої, безумовно, налаштовані продовжити вдалу серію результатів у зустрічі з аутсайдером, який ще жодного разу не вигравав у цій першості (4 нічиї у 16 матчах).

З «Маріуполем» наші дівчата вже грали двічі у поточному сезоні. І обидві зустрічі відбулися у Придніпровську. На першому етапі «Дніпро-1» розгромно переміг 7:2, а от стартова зустріч весняної частини сезону виявилася важкою – виграш 2:1. Зазначимо, що авторка єдиного маріупольського голу у тому матчі Аміліна Тарсукова пропустить завтрашню гру через дискваліфікацію.

Загалом же між суперницями це буде 5-й матч. Наша команда має 3 перемоги при одній поразці. Загальна різниця голів 18:6 на користь «Дніпра-1».