Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 5-го туру чемпіонату УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та полтавською «Ворсклою», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у суботу, 3 жовтня, і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Маріуполя. Він вже чотири рази працював на матчах за участю спортклубівців і в усіх дніпряни здобували перемоги:  у Першій лізі спортклубівці переграли у гостях «Рух» – 3:1, потім у Кубку України подолали опір «Волині» – 2:1, а вже у минулому сезоні на рівні УПЛ дніпряни здобули домашні перемоги над «Колосом» (2:1) і «Ворсклою» (1:0), при чому з полтавчанами усе вирішив реалізований пенальті Дмитром Коркішком. У цих матчах Іванов показав 8 жовтих карток дніпрянам, 13 їх суперникам, а ще одного вилучив з поля.

На лінії йому допомагатимуть Олександр Войтюк з Запоріжжя та харків’янин Олександр Жуков. Четвертий арбітр – Олександр Омельченко зі Слов’янська. Спостерігач арбітражу – Василь Мельничук з Сімферополя.

Матч відбудеться за використанням системи VAR. Арбітр ВВА – Євген Арановський, асистент ВВА – Олександра Ардашева, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук (усі представляють Київ).

Пресслужба СК «Дніпро-1»