УЄФА призначив бригаду арбітрів, котра працюватиме на першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між празькою «Славією» і «Дніпром-1», що відбудеться 10 серпня і розпочнеться о 20 годині за київським часом. Головним арбітром буде 33-річний бельгієць Лоуренс Віссер.

На його рахунку 159 матчів у вищій бельгійській лізі, в яких він показав 703 жовті картки, 47 червоних карток (з них 16 прямих) і призначив 49 пенальті. В єврокубках провів 20 матчів (два у груповому раунді Ліги Чемпіонів), в яких показав 94 жовті картки, 10 червоних карток (4 прямі) і призначив 6 пенальті.

На іграх дніпрян він не працював, але двічі судив матчі за участю «Славії». У груповому раунді Ліги Європи сезону 2020/21 Віссер зафіксував перемогу ізраїльського «Хапоеля» (Б-Ш) над «Славією» 3:1, а в другому матчі 1\8 фіналу Ліги Конференцій сезону 2021/22 зафіксував перемогу австрійського ЛАСКа над «Славією» 4:3, але цей результат цілком задовільнив пражан, адже вони виграли перший матч 4:1 і таким чином вийшли у чвертьфінал турніру.

На лінії йому допомагатимуть співвітчизники – Ріен Ванизере і Тібу Ніссен.  Четвертий арбітр – Лотар Докхандт.

Спостерігач арбітражу – Хаім Яков з Ізраїлю. Делегат УЄФА – ірландець Патрік Демпсі.