Контрольна гра.

10 лютого. Манеж. НТБ «Дніпро».

СК «Дніпро-1» – «Пенуел»» (Кривий Ріг) 6:4 (2:3)

«Дніпро-1»: Кожушко – Піддубний, Ананченко, Гаража, Варжау – Коваленко, Давиденко, Бурда – Міндіньо, Халілов, Шолупець. На заміну виходили: Плічко, Хан, Сайчишин, Дикий, Стефанішин, Сунцов.

Голи: Шолупець – 3, Сайчишин, Гаража, Плічко.

Продовжує підготовку до другої частини сезону юнацька команда СК «Дніпро-1», котра свій перший офіційний матч у цьому році проведе у п’ятницю, 23 лютого, проти  ужгородського «Минаю».

Другим суперником юнацької команди СК «Дніпро-1» у міжсезоння став ще один представник Суперліги Дніпропетровської області і аматорського чемпіонату України криворізький «Пенуел». Весь матч нагадував гойдалки – криворожани постійно виходили вперед, а дніпряни відновлювали рівновагу. Відзначимо, що до перерви гості все ж таки були кращими у першу чергу в бажанні і билися за кожен м’яч. З іншого боку у другому таймі спортклубівці проявили характер, і коли «Пенуел» вчетверте у зустрічі вийшов вперед, підопічні Імада Ашура не тільки зрівняли рахунок, а і забили два переможних м’ячі. У підсумку юніори одержали свою другу поспіль звитягу у міжсезонні над дорослою аматорською командою.