У неділю, 29 вересня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть матч 9-го туру FAVBET ЛІГИ, в якому на головному стадіоні країни НСК «Олімпійський» зустрінуться зі столичним «Динамо». Початок матчу о 17 годині. В прямому ефірі гру транслюватиме телеканал 2+2.
«Динамо» – найтитулованіший клуб України. Заснований у 1927 році. 13 разів (рекорд) був чемпіоном СРСР і 9 разів володарем Кубка СРСР, тричі вигравав Кубок Сезону СРСР. В чемпіонатах України «Динамо» 15 разів виборювало чемпіонський титул (в останнє у 2016 році), 11 разів володіла Кубком країни (в останнє у 2015 році), а крім того має в своєму активі 8 перемог у національному Суперкубку (в останнє цього літа). Двічі динамівці завойовували Кубок Володарів Кубків (1975,986), вигравали Суперкубок Європи (1975), тричі грали у півфіналі Кубка/Ліги Чемпіонів (1977,1987,1999). Двічі гравці київського «Динамо» отримували «Золотий м’яч» кращому футболісту Європи (Олег Блохін, Ігор Беланов).
Після не самого кращого старту поточного сезону і вильоту з кваліфікації Ліги Чемпіонів в «Динамо» змінився наставник – замість Олександра Хацкевича команду очолив Олексій Михайличенко. В останніх трьох матчах «Динамо» здобуло три перемоги: спочатку у груповому раунді Ліги Європи кияни переграли швецький «Мальме» – 1:0, а після цього здобули дві гостьові перемоги в УПЛ – над «Ворсклою» (5:0) і «Маріуполем» (1:0). Зараз динамівці посідають в чемпіонаті України третє місце (за результатом особистою зустрічі поступаються чернігівській «Десні»), маючи в своєму активі 4 перемоги, двічі зігравши внічию та зазнавши двох поразок за загальної різниці м’ячів 16-7.
Відзначимо, що зараз у складі спортклубівців виступають одразу два гравці, які орендовані у «Динамо». При цьому, якщо вихованець дніпровської Академії форвард Владислав Супряга зможе зіграти у завтрашньому матчі, то інший цьогорічний чемпіон світу U-20 Сергій Булеца на поле не вийде.
Раніше команди провели між собою один офіційний матч. В рамках 1\2 фіналу Кубка України сезону 2017/18 років дніпряни ще у якості клубу Другої ліги поступилися динамівцям на власному полі 1:4 (Когут,58 – Циганков,28 з пенальті, Шепелев,38, Бєсєдін,44, Вербіч,66).
Головним арбітром матчу стане рефері ФІФА (з 2012 року) з Харкова — Анатолій Абдула. Матч за участю спортклубівців він судитиме вперше.

FAVBET ЛІГА. 9 тур.
29 вересня. 17.00. Київ. НСК «Олімпійський»
Пряма трансляція – телеканал 2+2
«Динамо» (Київ) — СК «Дніпро-1»
Головний суддя: Анатолій Абдула (Харків)
Судді на лінії: Володимир Висьцький (Запоріжжя), Семен Шлончак (Черкаси)
Четвертий арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Суддівський наглядач: Віталій Годулян (Одеса)
Делегат УАФ: Юрій Іванченко (Київська область)
Офіцер безпеки: Володимир Регелюк (Вінниця)

Пресслужба СК «Дніпро-1»