Кубок України. Третій попередній раунд (1/16 фіналу)
25 вересня. 16.00. Волочиськ. Стадіон «Юність».
«Агробізнес» (Волочиськ) – СК «Дніпро-1» 1:3 (0:2)
Головний суддя: Сергій Бойко (Іванків, Київська область)
Судді на лінії: Олександр Войтюк (Запоріжжя), Тарас Клименко (Київ)
Четвертий арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)
«Агробізнес»: 31. Панченко, 3. Гарсія Кампільо, 5. Палюх, 10. Юхимович, 15. Слотюк, 29. Дідик (14. Думанюк, 71), 22. Вергун, 19. М.Когут (24. Монрой Алонсо, 54), 11. Зінкевич, 80. Семенюк (13. Черненко, 65), 16. Семенець (кап).
Запасні: 12. Чернобай, 21. Бойчук, 25. Груша, 77. Сікорський.
Головний тренер: Остап Маркевич
«Дніпро-1»: 31. Кліщук, 97. Романюк, 71. Лопирьонок, 44. Батагов, 11. Шаповал, 4. Кравченко (кап), 25. І. Когут (99. Бєляєв,71), 10. Булеца, 7. Коркішко, 29. Назаренко (19. Кобахідзе,67),9. Куліш (89. Супряга,63).
Запасні: 33. Юрчук, 8. Польовий, 3. Сафронов, 69. Вакулко.
Головний тренер: Дмитро Михайленко
Попередження: Гарсія Кампільо (62), Коркішко (79)
Голи: Булеца (20), Куліш (34), Коркішко (65), Черненко (85)

У порівнянні з переможним матчем проти «Карпат» в складі дніпрян відбулась достатньо серйозна ротація: тільки чотири виконавці (Лопирьонок, Кравченко, Когут і Назаренко) знову вийшли на поле з перших хвилин, при цьому Логінов, Сніжко і Чичиков взагалі не вирушили до Волочиська, а в центрі оборони на не звичній для себе позиції діяв Батагов.
Гра розпочалася із невеликої розвідки. В стартові 10 хвилин команди обмінялися достатньо гострими ударами, але постріли Зінкевича і Назаренка були трохи неточними. Поступово дніпряни стали діяти більш активно і на 15-й хвилині гри комбінацію, яку на лівому фланзі розпочали Шаповал і Булеца, з вбивчої позиції завершував Когут, проте м’яч пролетів над поперечиною. А далі гру на себе взяв Булеца. Спочатку Сергій метрів з 20-ти пробив у стійку воріт, але, буквально за хвилину, вже наступна спроба півзахисника виявилася вдалою: комбінацію від власного штрафного майданчику розпочав Батагов, продовжив Шаповал, а далі Булеца потужно пробив у нижній кут воріт. Невдовзі рахунок подвоїти міг Коркішко, що втік від захисників на побачення із Панченком, але переграти воротаря йому не вдалося. Продовжував бомбардувати ворота господарів з далекої відстані Когут, проте його ударам не вистачало влучності.
На 32-й хвилині «Агробізнес» провів досить гостру контратаку, в результаті якої Лопирьонок вибивав м’яч з під ноги Семенця, який міг вийти на побачення із Кліщуком, і сфера ледве не влучила у ворота – все обійшлося кутовим. А от дніпряни власний шанс не змарнували: навіс Романюка, і Куліш головою спрямовує м’яч у сітку -2:0 на користь спортклубівців. Пропустивши два голи, кінець першого тайму «Агробізнес» провів активніше, але Кліщук зреагував на небезпечні удари Зінкевича і Слотюка, а перед самим свистком на перерву Зінкевич з лінії воротарського майданчику пробив головою вище воріт.
У другому таймі дніпряни впевнено контролювали події на полі, не дозволяючи супернику якихось вільностей біля власних воріт, при цьому атаки гостей були значно гострішими. Продовжував бити здалеку Когут, але Ігорю так і не вдалося переграти Панченка. А ближче до середини тайму Супряга, який тільки замінив Куліша, розігнав атаку, віддав пас на фланг Назаренку, після прострілу якого Коркішку залишалося спокійно спрямувати м’яч у порожні ворота -3:0! Після цього все стало остаточно зрозуміло, але гості не заспокоювалися, намагаючись довести справу до справжнього розгрому. На 69-й хвилині Когут ледве не замкнув в падінні подачу зх. кута поля, а в атаці другим темпом вже Супряга пробив головою поруч із стійкою. Далі вже Кобахідзе вийшовши сам на сам із голкіпером навіть обіграв Панченка, але далеко від себе відпустив м’яч і втратив нагоду для удару.
Тільки після цього господарі зуміли створити кілька моментів, але відмінно діяв Кліщук: спочатку голкіпер спортклубівців забрав м’яч в ногах у Монроя, а невдовзі не дав реалізувати вихід сам на сам Зінчкевичу. Та все ж таки, під завісу зустрічі, Черенку вдалося таки відіграти один м`яч. Хоча, перед самим фінальним свистком Супряга знову міг зробити рахунок великим, проте його удар на самій лінії воріт прийняв на себе захисник господарів, а той же Черненко мав шанс оформити дубль, але цього разу він не переграв Кліщука з близької відстані.
У підсумку дніпряни здобули більш ніж переконливу перемогу над лідером Першої ліги і впевнено вийшли до наступного раунду Кубку України.

Пресслужба СК «Дніпро-1»