Ліга Конференцій. Нокаут-раунд (1/16 фіналу). Друга гра. Перший матч – 0:1.
23 лютого. 19:45. Кошице (Словаччина). «Кошицька футболова арена». 3527 глядачів.
Пряма трансляція – платформа MEGOGO.
СК «Дніпро-1» – АЕК (Ларнака, Кіпр) 0:0 (0:0) 
Головний суддя:Андріс Трейманіс (Латвія)
Судді на лінії: Харальдс Гудерманіс, Мартиньш Свіпстс (Латвія)
4-й арбітр: Алєксандрс Голубєвс (Латвія)
Відеопомічник арбітра: Роб Діперінк (Нідерланди)
Асистент відеопомічника арбітра: Ервін Бланк (Нідерланди)
«Дніпро-1»:  93. Валеф, 27.Хайнер (25.Когут,73), 39. Сваток (кап), 5.Сарапій, 13.Амаш, 18.Бабенко, 8.Піхальонок, 22.Рубчинський (34.Танчик.46), 23.Бланко (2.Кононов, 90), 10.Пеглоу (29. Назаренко,84)  9.Гуцуляк.
Запасні: 1.Рибак, 12.Кінарейкін, 20.Горбунов
Головний тренер: Олександр Кучер
 АЕК: 1.Піріч, 14.Гарсія, 4. Томович (кап), 15.Мілічевіч, 16.Росалес,  7.Густаво, 17. Понс (3.Мікель Гонсалес,90+1),  11.Фараж (99.Ніколіч.84), 6.Ойер (66.Мамас, 84), 44.Яколіш (5. Касас, 74), 12.Лопеш.(21.Енглезу, 90+1)
Запасні: 38. Тумбас, 40.Стіліонідіс,  10.Трічковські, 24.Кіпрос,  29. Наум, 30.Андреу
Головний тренер: Хосе Луіс Ольтра

Поперердження: Гарсія (13), Пеглоу (56), Хайнер (61), Томовіч (63), Гуцуляк (76), Понс (82).

Обидва головних тренери провели по одній заміні у стартовому складі команд у порівнянні з матчем тижневої давнини, але якщо наставник АЕКу Хосе Луіс Ольтра провів зміну тактичну (замість більш атакуючого Трічковські вийшов Ойер), то у Олександра Кучера заміна була вимушена – дніпрянам довелося грати без свого кращого снайпера Довбика, який отримав пошкодження – його замінив Бланко, при цьому на вістрі атаки було висунуто Гуцуляка.

Вже на 3-й хвилині дніпряни повели пристрілку – це Піхальонок завдав удар метрів з 20-ти, але переграти Піріча не вдалося, а за кілька хвилин знову Піхальонок наважився на удар з-за меж карного майданчику, проте тепер поруч із стійкою, хоча здалося, що Піріч зачепив м’яч, проте кутовий призначено не було. АЕК же в атаці у перші хвилини гри двічі потрапляв в офсайд (загалом у першому таймі кіпріоти чо тири рази потрапляли у положення поза грою). Перша десятихвилинка завершилася гострим навісом Піхальонка на Гуцуляка, але Олексія випередив захисник, після чого і гості завдали свій перший удар у матчі, але він не був складним для Валефа.

Потім команди обмінялися першими кутовими – гості заблокували удар Рубчинського, а Лопеш пробив вище воріт. Дніпряни намагалися тиснути, але удари Бабенка, Пеглоу, Бланко блокувалися захисниками, а після пострілу Амаша м’яч не влучив у ворота. В цілому у першому таймі на полі точилася нервова боротьба, в якій досить складно було створювати гольові моменти, тому нульова нічия до перерви виглядала досить закономірно.

У перерві Тапнчик замінив Рубчинського, зайнявши позицію правого півзахисника, а Пеглоу перейшов на лівий фланг і саме бразилець завдав удар на 51-й хвилині після чого м’яч влучив у стійку воріт АЕКа. Невдовзі Пеглоу асистував Піхальонку, але удар вісімки дніпрян явно не вдався.

Дніпрянам дуже складно давалося пробивати щільний захист суперника. Тільки на 72-й дніпряни створили по-справжньому гострий момент – Гуцуляк головою замикав навіс з лівого фангу, але м’яч розминувся із дальньою стійкою. Невдовзі той же Гуцуляк втікав від захисників на побачення із голкіпером, і прокинивши м’яч повз воротаря впав, за що отримав жовту картку за симуляцію.

До останніх хвилин зустрічі дніпряни тисли суперника, а ближче до фінального свистка гості відверто грали тільки на відбий і тягнули час при першій можливості, а в одному епізоді рефері не помітив кутовий на користь спортклубівців. Отже, нульова нічия і спортклубівці завершують свої виступи у поточному єврокубковому сезоні. У будь-якому разі подякуємо команді за ігри в європейських турнірах, де наш клуб був у цьому сезоні дебютантом.