Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 3-й тур.
Вінниця. НТБ «Нива». 14 квітня. 14:00.
«ЕМС-Поділля» (Вінниця) – СК «Дніпро-1» 2:1 (2:0)
Арбітриня: Наталія Мамчур (Рівне),
Асистентки арбітрині: Іванна Коломис (Луцьк), Анна Галян (Хмельницький).
Четверта арбітриня: Катерина Руда (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Андрій Петров (Хмельницький)
Делегат УАФ: Микола Кузнецов (Хмельницький)
«ЕМС-Поділля»:71 Барабаш, 9.Бордюг, 2.Левчук, 3, Нікітюк, 15.Яськова, 12.Петросян, 18.Боровська, 17.Чурікова (кап), 8.Бонарева, 11,Марценюк, 7.Сменречинська.
Запасні 71.Чубак, 1.Темник, 5.Маковійчук, 14.Носко, 4.Новак, 16.Ізотова, 10,Руденко, 19.Дармороз.
Головний тренер: Олександр Дудник
«Дніпро-1»: 31.Маліборська, 26.Аілінкій, 7.Синько, 21.Пороходниченко (24.Гайдай,68), 8.Борисюк, 2.Левицька (кап), 10.Аслаханова (22.Логвінова,45), 5.Вакуленко (29.Балашко,68), 71.Тюхтій, 17.Рудь (20. Крючкова. 60) 91.Тараканова.
Запасні: 13..Свинаренко, 25.Степанченко, 11.Новосельська, 77.Тараба, 99.Серемчук,
Головна тренерка: Олена Кудзієва
Голи: Тюрікова (2), Смеречинська (21), Левицька (54)
Попередження: Крючкова (87).

У порівнянні з матчем проти «Динамо» у складі дніпрянок відбулась одна зміна – замість Новосепьської вийшла Вакуленко, яка зайняла позицію на лівому фланзі півзахисту, а на вістрі атаки стала діяти Тараканова. Гра розпочалася для дніпрянок приголомшливо. Вже перша атака господарок закінчилася взяттям воріт – удару Тюрікової допоміг рикошет, і м’яч полетів у верхній кут воріт. Дніпрянки відповіли гострою атакою і прострілом з правого флангу, але завершальний удар був трохи неточний.
Нажаль розвинути атакуючі дії гостям не вдалося, натомість вінничанки відповідали гострими контратаками, і якщо з виходом сам на сам Бондаревої Маліборська зуміла впоратися, то в аналогічній ситуації в середині першого тайму Смеречинська скористалася своїм шансом і довела рахунок до 2:0.
Лише після цього спортклубівки зуміли створити пару дуже непоганих моментів, але міцний удар Левицької був трохи неточний, а прохід Тараканововї закінчився ударом Валентини у поперечину.
Другий тайм дніпрянки почали більш активно, заробляючи перспективні стандарти – розіграш першого неточно завершувала Аілінкій, а другий Левицька виконала у стінку. В результаті гості зуміли втілити свою перевагу у гол: Синько кинула у прорив Тараканову, котра дійшовши до карного майданчику віддала передачу на Левицьку, і капітан дніпрян відзначилась голом у третьому матчі поспіль! Буквальна за хвилину спортклубівки провели аналогічну атаку і знову Тараканова вивела на удар Левицьку, але тепер Тетяна пробила вище воріт. Невдовзі вже Тюхтій завдає удар вище воріт з непоганої позиції, а ще один прохід Тараканової завершився неточним ударом Валентини у ближній кут.
Тим часом Олена Кудзієва підсилює атаку виходом Гайдай і Крючкової – остання виходить на ударну позицію після розрізного пасу Тараканової, але удар у ней вийшов несильний. На 78-й хвилині ще одна комбінація за участю Левицької, Тараканової і Крючкової завершується ударом останньої поруч зі стійкою. Тільки після цього господарки створили свій перший момент у другому таймі, але він закінчився неточним ударом з близької відстані.
З іншого боку спортклубівки продовжують атакувати і ось вже голкіперка господарок сміливо забирає м’яч в ногах у Крючкової, котра мала ще один шанс відзначитися голом. До останніх хвилин дніпрянки шукали щастя в атаці, але зрівняти рахунок їм не вдалося – отже, мінімальна поразка у Вінниці.