СК Дніпро-1 – Зоря – 4:1 (3:1)

Чемпіонат юнацьких команд. 6-й тур. Винники. Стадіон ім. Б.Маркевича. 7 жовтня.

Арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область). Асистенти арбітра: Ірина Чайка (Львівська область), Олег Якунь (Київ). Четвертий арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

СК «Дніпро-1»: Крапивцов, Кілик, Терещенко, Гаража, Свистун, Матюшенко – к, Хан (Єршов, 88), Баденко (Мельниченко, 58), Гаджиєв (Бабешко, 46), Жданов (Леонардо, 69), Шолупець (Голуб, 46)

Запасні: Долгий, Березанський, Янко, Кравченко

Головний тренер – Геннадій Щекотилін

«Зоря»: Суркіс, Кузьменко (Руденко, 33), Захарченко – к, Коробов (Токар, 55), Байрук (Дикий, 55), Іщенко, Білий, Осипенко (Пономаренко, 69), Кузик (Калин, 46), Лобко, Пашко

Запасні: Кіблицький, Скочеляс, Мариновський, Долбнєв, Шевченко

Головний тренер – Олексій Дроценко

Голи: Кузьменко (2, автогол), Білий (12), Шолупець (13), Гаджиєв (30), Голуб (90+1)

Попередження: Пашко (45), Іщенко (61), Дикий (82), Хан (87), Захарченко (90+2)

Гра розпочалася дуже вдало для дніпрян, які втілили у гол буквально першу свою атаку. Після вкидання з ауту пішов простріл з правого флангу і захисник «Зорі» з кута воротарського майданчику зрізав м’яч у сітку власних воріт -1:0. Луганчани відповіли доволі швидко – за 10 хвилин Білий з близької відстані пробив під поперечину – 1:1.

Проте нічийний рахунок тримався лише хвилину – це Шолупець у боротьбі з двома захисниками зумів з другої спроби переграти Суркіса! Дніпряни впевнено контролювали події на полі, використовуючи різкі контратаки. Після чергового такого випаду рахунок став 3:1 – Гаджиєв втік від захисників і влучно пробив низом у дальній кут.

Ще до перерви дніпряни могли довести рахунок до великого, коли на 35-й хвилині Шолупець завдавав удар метрів з десяти, але цього разу Суркісу вдалося перевести м’яч на кутовий.

У другому таймі гра також проходила за переваги нашої команди, хоча луганці теж створювали гострі моменти. Крапивцов грав надійно, а його партнери мали все ж більше шансів відзначитися. Врешті-решт крапку у матчі дуже красивим ударом у дальню дев’ятку поставив Голуб.