Спортивний клуб «Дніпро-1» дякує за співпрацю 18-річному атакуючому півзахиснику Єгору Ярмолюку, який тепер виступатиме у сильнішій лізі світу – Англійській прем’єр-лізі за клуб «Брентфорд» (13 місце у минулому сезоні АПЛ).
Єгор Ярмолюк є вихованцем дніпровської Академії, а коли йому було лише 14 років тодішній головний тренер спортклубівців Дмитро Михайленко вперше взяв талановитого юнака на збори з основним складом СК «Дніпро-1»! Відтоді Єгор постійно став тренуватися з основою, граючи за команди різного віку у дніпровській структурі.

За цей час на рахунку Єгора Ярмолюка у складі спортклубівців: 18 матчів в УПЛ, 3 матчі і 1 гол у Кубку України, 14 ігор, 4 голи – у першості U-21 і 11 матчів у першості U-19.

Паралельно Єгор виступав за збірні України різного віку, дійшовши до молодіжної збірної. Загалом на його рахунку 20 матчів і 4 голи за синьо-жовтих: 4 матчі за збірну U-21, 5 матчів і 4 голи за збірну U-19, 4 матчі за збірну U-17 і 7 матчів за збірну U-16.

У 2021 році Єгор Ярмолюк за версією The Guardian потрапив до 60 кращих молодих футболістів світу.
Спортивний клуб «Дніпро-1» бажає Єгору довгої, яскравої футбольної кар’єри, як на клубному рівні, так і за національну збірну України. Ми завжди будемо вболівати за тебе, Єгоре!