Перед недільним тренуванням головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч привітав та представив команді новачка Феліпе Піреса, який напередодні вже познайомився з новими одноклубниками безпосередньо на полі. І звичайно, бразилець потрапив до традиційного коридору – про цей ритуал його завчасно попередили інші легіонери, та й сам Пірес зізнався, що проходив вже багато подібних коридорів у кар’єрі.

Окрім нього, до речі, дружніх стусанів отримали і Франсіско Ді Франко з Марком Гуалем – за дебютні голи в нашій команді. Нехай вони забиті у контрольних матчах – це не привід відмовлятися від коридора.

Саме тренування мало на меті відновлення після важкого ігрового дня. Команда провела ретельну розминку, здійснила бігову роботу, а потім розділилася на 5 груп по 5 гравців. Вони змагалися в цікавій естафеті, а хто програв – отримував покарання, що у всі часи було та є популярним у дворовому футболі, коли тобі заряджають м’ячем нижче спини. Три кола естафети дали і фізичну, і емоційну розрядку, після чого команда повернулася до готелю на відновлювальні процедури. Завтра спортклубівців також очікує одне тренування.