Головний тренер ужгородського «Минаю» Желько Любенович відповів на запитання журналістів на післяматчевій прес-конференції:

– Пане Желько, зараз багато легіонерів вирішають не грати в Україні через війну. Чи не було у вас особисто страхів перед приїздом до нашої країни?

– Я загалом не боявся. Я прожив в Україні 14 з половиною років, і коли отримав пропозицію від «Минаю», то одразу сказав родині, зо хочу поїхати працювати в Україну. Загалом не переживав і не думав про війну, а думав лише про свою роботу. Хочеться бути ближче до своїх друзів, адже моє серце завжди було в Україні. Я радий, що зараз знаходжуся тут.

– Сьогоднішня нічия позитивний результат для вашої команди?

– Для мене позитивний результат – це тільки перемога. Я кожен матч налаштовую своїх хлопців тільки на перемогу і сьогодні ми прагнули до виграшу. Нічия – так, це добре, якщо говорити, що вона проти одного з лідерів чемпіонату, який до цього туру був на першому місці разом з «Кривбасом». Якщо дивитися на таблицю, то одне очко для нас добре, але повірте, ми кожен матч будемо грати тільки на перемогу, адже у нас просто вже немає вибору. У нас дуже мало очок, і щоб залишитись в УПЛ, нам потрібні перемоги.