Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 11-го туру УПЛ. Поєдинок «Динамо» – «Дніпро-1», котрий відбудеться на столичному стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського у неділю, 22 жовтня і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького.

Він вже у дванадцяте працюватиме на матчах за участю СК «Дніпро-1» (7 перемог дніпрян, дві нічиї і дві поразки спортклубівців) і за цим показником наздогнав рекордсмена серед арбітрів – Дмитра Крівушкіна: Кубок України – «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1» 3:5, УПЛ – «Десна» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Дніпро-1» – «Колос» 0:2, «Зоря» – «Дніпро-1» 3:1, «Ворскла» – «Дніпро-1» 0:1, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 0:3, «Львів» – «Дніпро-1» 0:1, «Колос» – «Дніпро-1» 1:3, «Дніпро-1» – «Шахтар» 2:1, «Минай» – «Дніпро-1» 1:1.

У цих матчах Віктор Копієвський показав дніпрянам 26 жовтих і дві червоні картки, а їх суперникам 28 жовтих і одну червону картку і призначив по чотири пенальті (спортклубівці реалізували два, а їх суперники влучно пробили 11-метрових три удари)

На лінії йому допомагатимуть Євген Гашков з Чернівців і Тарас Чопілко з Київської області. Четвертий арбітр – Назарій Дьордь з Ужгороду. Спостерігач арбітражу – Ігор Покідько з Полтави.

Зустріч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Максим Козиряцький з Запоріжжя, асистент ВВА – Володимир Коротін з Черкас, спостерігач ВВА- Юрій Мосейчук з Чернівців.

Делегат УАФ – Григорій Сімонов з Києва.