Комітет арбітрів Української асоціації футбол призначив суддівстві бригади на матчі 20 туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та ПФК «Львів», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у п’ятницю, 2 квітня і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме запорізький арбітр Максим Козиряцький.  Раніше він працював на трьох матчах за участю спортклубівців і поки що паритет: нещодавно він зафіксував нічию 2:2 у матчі «Маріуполь»  – «Дніпро-1» на «Дніпро-Арені», а перед цим був головним арбітром матчу у першій в історії грі спортклубівців у Кубку України з «Буковиною» (5:0) та зафіксував поразку дніпрян у гостях від ковалівського «Колосу» (0:4). В цих матчах він показав 6 жовтих карток дніпрянам, 8 їх суперникам, по одному гравцю вилучав з поля, призначив два пенальті на користь спортклубівців, а один у їх бік воріт, і усі 11-метрові удари були реалізовані.

На лінії йому допомагатимуть Олександр Жуков з Харкова і киянин Валентин Куцев. Четвертий арбітр – одесит Геннадій Серпутько. Спостерігач арбітражу – Василь  Мельничук з Сімферополя.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – Євген Арановський зі столиці, асистент ВВА – Володимир Висоцький з Запоріжжя, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинський з Київської області.