Комітет арбітрів Української асоціації футбол призначив суддівські бригади на матчі 23 туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та ужгородським «Минаєм», який відбудеться у суботу, 24 квітня на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Юрій Іванов з Донецької області. Він вже п`ять разів обслуговував матчі за участю спортклубівців, і у цих поєдинках дніпряни здобули чотири перемоги і одну зустріч закінчили унічию: «Рух» – «Дніпро-1» 1:3 (Перша ліга),  «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1 (Кубок України), а в УПЛ «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, і двічі «Дніпро-1» – «Ворскла» 1:0 і у поточному чемпіонаті 2:2. У цих поєдинках рефері 13 разів показував жовті картки дніпрянам, 17 їх суперникам, одного спортклубівця вилучав з поля, але і трьом суперникам показував червоні картки і тільки одного разу призначав пенальті – він був на користь дніпрян і цей 11-метровий було реалізовано.
На лінії йому допомагатимуть киянин Валентин Куцев і Віктор Матяш з Донецької області. Четвертий арбітр – Олександр Омельченко зі Слов’янська. Спостерігач арбітражу – Сергій Дзюба зі столиці.
Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – полтавчанин Андрій Коваленко, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА –  Сергій Лисенчук з Києва.

Пресслужба СК «Дніпро-1»