Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив бригад и арбітрів на матчі 15-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і ФК «Олександрією», який відбудеться у суботу, 20 листопада на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 19:30, в полі судитиме Андрій Коваленко з Полтави.

Для нього це вже сьомий матч, в якому рефері працюватиме на зустрічі за участю спортклубівців, при чому у двох з них дніпряни протистояли саме олександрійцям. У шести попередніх іграх при суддівстві Коваленка дніпряни здобули три перемоги, одного разу зіграли внічию і двічі поступилися: Друга ліга – «Дніпро-1» – «Енергія» 2:0, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Прикарпаття» 2:1, УПЛ – «Олександрія» – «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Олімпік» 3:1, «Дніпро-1» – «Олександрія» 0:0, «Шахтар» – «Дніпро-1» 2:0

У цих матчах Коваленко показав 10 жовтих карток спортклубівцям, 17 їхнім суперникам, призначив два пенальті на користь дніпрян (один реалізовано) і одного разу на у ворота «Дніпра-1», який суперники забили.

На лінії йому допомагатимуть кияни Максим Чос і Тарас Клименко. Четвертий арбітр – Анатолій Абдула з Харкова. Спостерігач арбітражу – Олександр Кран з Харкова.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Катерина Монзуль з Харкова, асистент ВВА  Марія Стрілецька з Сум, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук з Києва.