Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 16-го туру УПЛ.  Зустріч «Олександрія» – «Дніпро-1», яка відбудеться у суботу, 4 березня на олександрійському стадіоні «Ніка» і розпочнеться о 12 годині, в полі судитиме Максим Козиряцький з Запоріжжя. Він вже 7 разів обслуговував матчі за участю спортклубівців і при його суддівстві дніпряни здобули три перемоги, тричі зіграли внічию і одного разу поступилися: Кубок України – «Дніпро-1» – «Буковина» 5:0, УПЛ – «Колос» – «Дніпро-1» 4:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Львів» 5:1,  «Колос» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Рух» 2:0, «Ворскла» – «Дніпро-1» 1:1.

У цих матчах Максим Козиряцький показав спортклубівцям 16 жовтих і одну червону картку, а їх опонентам виніс 22 попередження і двох вилучав з поля, а крім того призначав по два пенальті, як на користь спортклубівців, так і у ворота дніпрян і усі чотири удари було реалізоване.

На лінії йому допомагатимуть Олександр Корнійко з Миргороду і Олександр Жуков з Харкова. Четвертий арбітр – Дмитро Крівушкін з Харкова.. Спостерігач арбітражу –Олександр Кран з Харкова.