Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 5-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і львівським «Рухом», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у суботу, 21 серпня і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме Максим Козиряцький з Запоріжжя. Він вже ушосте працюватиме на матчах за участю спортклубівців. Цікаво, що за його суддівством дніпряни одержали як саму велику перемогу на рівні УПЛ, так і поступилися із самим крупним рахунком в Прем`єр -лізі, а крім того саме Козиряцький працював на самій першій офіційній грі клуба в його історії. Ось результати минулих ігор: Кубок України – «Дніпро-1» – «Буковина» 5:0, УПЛ – «Колос» – «Дніпро-1» 4:0, «Маріуполь» – «Дніпро-1» 2:2, «Дніпро-1» – «Львів» 5:1, «Колос» – «Дніпро-1» 1:1.

У цих матчах він показав 12 жовтих карток дніпрянам, 16 їх суперникам, одну червону дав спортклубівцю, дві опонентам та призначив по два пенальті на користь як «Дніпра-1», так і суперників, і усі чотири удари було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть Станіслав Марулін з Нової Каховки та Дмитро Оганєсян з Луганської області.  Четвертий арбітр – Дмитро Панчишин з Харкова. Спостерігач арбітражу – Олег Зубарєв зі Слов’янська.