Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 14-го туру УПЛ. Поєдинок між петровським «Інгульцем» та СК «Дніпро-1», який відбудеться на кропивницькому стадіоні «Зірка» 7 листопада і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме рефері з Київщини Сергій Бойко, який працював на останньому побаченні цих команд на «Дніпро-Арені». Загалом Бойко обслуговував вже 5 матчів за участю СК «Дніпро-1» (дві перемоги і три поразки у дніпрян): Кубок України – «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:3, УПЛ – «Маріуполь» – «Дніпро-1» 1:0, «Шахтар» – «Дніпро-1» 4:1, «Рух» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Інгулець» 2:0. У цих матчах арбітр 12 жовтих карток дніпрянам, 9 – їх суперникам і ще одного опонента спортклубівців він вилучав з поля. Також Бойко призначив один пенальті на користь СК «Дніпро-1», який було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть Максим Чертоляс з Херсону і Олександр Холодинський з Харківщини. Четвертий арбітр – Андрій Коваленко з Полтави. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Гра відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – харків’янка Катерина Монзуль, асистент ВВА – Дмитро Запороженко з Запоріжжя, спостерігач ВВА – Олександр Войтюк з Запоріжжя.